Регион

Силен вятър пренесе пожар в съседна къща, изгоря кола в Книжовник

Пожар, илюстрация70 кв.м. от покрива на къща в тополовградското село Владимирово са изгорели при пожар вчера, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал около 15:00 часа вчера. Жилището се е подпалило заради небрежност при боравене с открит огън. Два екипа огнеборци да се включили в гасенето на пламъците и са спасили къщата на собствениците. 

Няколко часа по-късно обаче силният вятър е пренесъл огън от пожара в съседна къща и е подпалил навес в двора, допълват от пожарната. Изгорели са 0,5 кв.м. от покрива на навеса.  

Рано тази сутрин пък се е подпалил и лек автомобил в село Книжовник. Возилото пламнало по време на движение заради късо съединение. Въпреки бързата намеса на огнеборците колата е унищожена.

Вчера пожарникарите са гасили и павилион в Минерални бани. Изгорял е част от търговския обект. Причината за инцидента е неустановена. 

Още 7 пожара без материални загуби в сухи треви и отпадъци са регистрирани в първия ден на работната седмица. Те са в Хасково, Димитровград, Любимец и Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button