Хасково

Оправиха дупката, в която хасковлийка потроши колата си

ДупкатаДупката на бул. „Освобождение“ в Хасково, в която пропадна лек автомобил снощи, вече е обезопасена. Там малко след 19 часа хасковлийка потроши колата си, след като предната й гума влезе в дупката. Фиат-ът на Калинка Ванчева се озова на 30-тина сантиметра под нивото на пътя заради ВиК авария.

Жената се закани, че ще съди виновника без значение дали това е водното дружество или общината. Моментът бе спорен, тъй като пътят е общински, но пък дупката в него е заради неоправена авария.

ДупкатаВъв водното дружество не са знаели за аварията. Разбрали за течащата вода по булевард „Освобождение“ в 19:30 часа след обаждане от граждани, съобщи началникът на район Хасково инж. Иванко Милушев.

Днес екипите на водното дружество са поправили спуканата тръба и запълнили дупката, но за всеки случай оставили участъка ограден с конуси.

„Трябваше ли да се случи инцидент, за да се вземат институциите в ръце?“, риторично питаха днес минувачи, които обясниха, че авариите на бул. „Освобождение“ са почти ежедневие. За това говорели закърпените пътни платна, където отново и отново избивала вода.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ne viarvam
ne viarvam
17.07.2012 18:22 18:22

kak si vdigna ,milushev telefona da se cudish i to sled 17 casa!

Georgi Ivanov
Georgi Ivanov
18.07.2012 14:40 14:40

Glasuvaite otnovo za Georgi Ivanov. To obeshtanoto ne e kato dadenoto ili ,,Tova,koeto az 6te ti obeshtaq nikoi nemoje da ti go dade“

Back to top button