Хасково

Незагасена цигара подпали 15 дка треви, изпепели барака

ПожарътИзоставена барака и 15 дка сухи треви изгоряха при пожар в Хасково в ранния следобед днес. Инцидентът стана около 13:00 часа на околовръстния път в района на бившия ТЕЦ.

Облаци черен дим привлякоха погледите хасковлии. В бараката имало стари гуми, които също са унищожени при инцидента, съобщиха за Haskovo.info от пожарната.

Постройката не била обитавана от доста време. По-рано там живеел възрастен човек, който починал. Наследници били двамата му синове. 

Пристигналите на мястото огнеборци се погрижиха огънят да не се разпространи извън периметъра и загасиха пожара. Според тях причината за пожара е изхвърлен незагасен фас от преминаващ по пътя автомобил.

От началото на деня до 14:00 часа огнеборците вече са получили 10 сигнала за горящи стопански постройки и сухи треви на територията на цялата област.

Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button