Хасково

Хасковлия потроши колата си в шахта със счупен капак

Инцидент със шахта в ХасковоХасковлията Никола Колев потроши колата си в канализационна шахта на улица „Лонгоза“ до кръстовището с улица „Юндола“. Тепърва ще се изчислява какви са щетите по автомобила, но според потърпевшия те ще надминат 1 000 лева.

Докато карах колата се удари в шахтата, а решетката пропадна вътре, разказа пред Haskovo.info Колев. Тойотата му спряла на метри след мястото. Според първоначалния оглед тя е с разбит преден мост, радиатор и картер, макар че на външен вид щетите изглеждат по-малки.

Консултирах се с адвокат и смятам да потърся правата си по съдебен ред, заяви потърпевшият и уточни, че винаги шофира внимателно, но нямало как да предположи, че шахтите не са качествено осигурени и ще пропадне в тях. За този вид съоръжения се грижи общинското предприятие „Екопрогрес“.

Инцидент със шахта в Хасково„Лонгоза“ е ремонтирана преди около 5 години, спомнят си хората от улицата. Днес те разказаха, че решетките на шахтите често пропадат, защото не са направени качествено, а и винкелите били слаби. Млада жена уточни, че през ден й се налага сама да намества решетката и да поставя сигнализация, защото се притеснява, че и някое дете от квартала може да пропадне в дълбоката около метър дупка.

На метри от днешния инцидент, на бул. „Освобождение“ само преди два дни друг автомобил пропадна в дупка. Тогава причината беше ВиК авария, подкопала асфалта. Собственичката на автомобила също се закани да търси обезщетение по съдебен път.

 Инцидент със шахта в Хасково  Инцидент със шахта в Хасково
 Инцидент със шахта в Хасково  Инцидент със шахта в Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.07.2012 17:52 17:52

и аз да съм и аз ще съдя. То какво стана, човек да не су купи кола от страх, че ще му се счупи на пътя

Анонимен
Анонимен
19.07.2012 8:36 8:36

Дано със съд се оправят нещата, че и ако това не помогне – жална ни майка

pitton
pitton
19.07.2012 10:01 10:01

Докато не започнем да си търсим правата и некадърниците да си плащат за това, че им даваме заплатите а те не си вършат работата, няма да се оправят нещата. Съд до дупка!!!

Back to top button