Хасково

Специални мерки на хасковската автогара заради атентата в Бургас

Автогара, архивОт днес всички хасковски превозвачи не превозват багаж, който не е придружават от пътник в автобуса, съобщи за Haskovo.info управителят на фирма „Арда – тур“ Исмал Себахтин Исмаил.

Разпореждането било устно и дошло около 21 часа – няколко часа след атентата на летище Бургас от Министерството на транспорта. 

„Освен това сме инструктирали всички шофьори да бъдат много по-бдителни за хора, които обикалят около автобусите“, допълни Исмаил. При съмнение дори водачите преглеждали багажа на пасажерите. 

От регионалния отдел на ДАИ също ни предупредиха да сме по-бдителни„, допълни Исмаил Исмаи.

Мерките, предприети на хасковската автогара, идват часове след трагичния инцидент на летище Бургас снощи, когато бомба взриви автобус с израелски туристи.

Седем са жертвите на взрива до този момент – петима от туристите са загинали на място в автобуса, шестият е камикадзето, седмата жертва е българският шофьор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.07.2012 13:32 13:32

Пренасянето на багаж е практика, която отдавна трябваше да се прекрати. Сега пътниците ще са по-спокойни, а к*риерските фирми ще имат повече работа.

ПАЧА
ПАЧА
19.07.2012 14:59 14:59

Направете до всяка рампа по един дюнер и всичко ще е топ…

Back to top button