Хасково

Проверяват хасковски магазин заради дрехите на камикадзето

КамикадзетоТерористът – камикадзе, който взриви автобуса с израелски пътници, е бил облечен с маркови спортни дрехи. В издирването на следи се включиха хасковски полицаи, които провериха магазин в центъра на града, научи Haskovo.info.

Униформените са проверявали основно за дрехи и маратонки, но не са открили нищо, което да навежда на мисълта, че камикадзето е пазарувал в областния град.

Според снимката, разпространена от МВР предполагаемият атентатор на пръв поглед изглежда като типичния турист. Мъж на около 36, с дълга коса, с къси панталонки и раница на гърба.
Вътрешният министър Цветан Цветанов заяви вчера, че на записа от камерите ясно се виждало, че камикадзето е с бели маркови маратонки, които били намерени сред останките след взрива. Смята се, че те са на камикадзето и точно това е уликата, по следите на която върви полицията, за да установи самоличността на терориста.

От МВР призовават всеки, който има информация за атентатора да съобщи в най-близкото поделение на министерството или на тел. 056/ 844242. Анонимността е гарантирана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button