Спорт

„Монтана“ отнесе „Хасково“ 4:0 за купата

ПФК Хасково Отборът на "Хасково" записа унизителна загуба като гост от "Монтана" с 0:4 в мач за Купата на България.

Домакините откриха резултата още в самото начало на двубоя чрез гол на Владимир Станчев. До края на първото полувреме "Монтана" вкара още едно попадение, реализирано от Георги Иванов.

В началото на втората част гостите се опитаха да се върнат в мача, но получиха нови два гола. Двете попадения бяха вкарани от Йордан Тодоров (51, 55).

Синьо-жълтите тръгнаха за Монтана без осем титуляри. Шестима са контузени, а двама са повикани в националните отбори. Вратарят Илия Николов получи повиквателна за младежката селекция на Александър Станков, която ще играе на 8 и 11 октомври квалификация с Белгия. 17-годишния Исмаил Иса се присъедини към юношеския национален отбор, който ще срещне в две котроли сборен отбор на германската провинция Вестфалия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
05.10.2006 11:15 11:15

Това е най-голямата загуба, която Хасково регистрира от три години насам. Ръководство и треньори спешно да вземат мерки. Ако има футболисти, които не стават да ги гонят. Некадърници не ни трябват
САМО ХАСКОВО!!!

Back to top button