Хасково

Благо от Любимец 24 години зад решетките за убийството на тъщата

Благо СтавревНаказание от 24 години лишаване от свобода при строг затворнически режим наложи Окръжен съд – Добрич, на 48-годишния Благо Ставрев от Любимец, съобщават от пресцентъра на съда.

Мъжът бе признат за виновен в това, че през периода 29 – 30 декември 2008 г. в  с. Раковски, община Каварна, умишлено е умъртвил 78-годишна жена от селото, като убийството е извършено след като няколко дни по-рано в Любимец, е извършил друго умишлено убийство – на 36-годишната си съпруга, за което в момента тече дело срещу Благо Ставрев в Окръжен съд – Хасково.

Окръжна прокуратура – Добрич, посочва в обвинителния акт, че Ставрев убил възрастната жена от злоба към съпругата си, заради изневерите й. Осъденият смятал, че старицата е виновна за това, че е подкрепяла дъщеря си и решил да я убие.

Добричките магистрати осъдиха Благо Ставрев да заплати обезщетение за причинените на 7-годишната си дъщеря болки и страдания, в размер на 80 000 лв.

Присъдата на Окръжен съд – Добрич, който гледа делото по  съкратеното съдебно производство, подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Варна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Valq Georgieva
Valq Georgieva
23.07.2012 15:20 15:20

Mnogo izostavate s novinite priyateli. Vaprosnata statiya beshe aktivna oshte v subota sutrinta pri kolegite vi haskovo7 – http://www.haskovo7.bg/index.php/9/719-24-godini-zatvor-za-48-godishen-mazh-ot-lyubimetz-ubil-zhena-si-i-tashta-si.html 🙂
Uspeh priyateli :)))

Анонимен
Анонимен
23.07.2012 16:14 16:14

и какво от това – не е важно кога е излязла новината , а къде – защото аудитория тук е стотици пъти по-голяма отколкото тази в хасково 7 дрън дрън.

Back to top button