Регион

13 пожара в сухи треви и отпадъци за ден в региона

Пожар, архив13 пожара в сухи треви и отпадъци са регистрирани за ден в областта, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Най-много са инцидентите в община Хасково. Трева е пламнала в района на хлебозавод „Симит“ и в кв. Болярово. Два пожара са лумнали и в село Манастир. Единият сутринта около 9:00 часа, а другият – минути след 13:00 часа.
Останалите пожари без материални загуби са регистрирани в общините Димитровград, Минерални бани, Харманли, Любимец, Симеоновград и Тополовград.

Вчера е регистриран и един пожар в апартамент. Инцидентът е станал преди обед в  димитровградския кв. „Изгрев“ на ул. „Марбас“.

Апартаментът на собствениците е спасен, унищожена е част от покъщнината. Причината за инцидента е в процес на установяване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button