Хасково

Назначават 5 кариерни консултанти в Хасково

Ученици, илюстрацияПетима кариерни консултанти ще бъдат назначени в Хасково, един от които ще бъде ръководител. Те ще предоставят услуги по кариерно ориентиране на ученици и родители от новата учебна година.

Кандидатите трябва да притежават опит в дейности, свързани с кариерното ориентиране на ученици, психологическото консултиране и подкрепа, или в областта на средното образование.

Сертификати за обучение по международно признати програми за кариерно ориентиране и други знания и умения носят предимство на притежателите си. Документи се подават директно в Министерството на образованието, съобщи Иван Ванчев, началник отдел в РИО-Хасково. 

580 лева ще бъде заплатата на ръководителя на областния център, 540 лева – на подчинените му. Процедурата за заемане на длъжностите е на два етапа: допускане по документи и събеседване, което ще се проведе през септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button