Хасково

ВиК и МБАЛ се разбраха, правят второ захранване и резервоар

Петко СтойчевВиК – Хасково ще помогне на болницата да възстанови някогашното второ захранване, за да може авариите да не пречат на нормалния ритъм на работа на лечебното заведение, съобщи за Haskovo.info началникът на водното дружество инж. Петко Стойчев.

Това е станало ясно на среща в МБАЛ – Хасково с управителя на болницата д-р Славчо Близнаков.  Ще се опитаме да съдействаме на ръководството на лечебното заведение и да отстраним аварията, която е тяхна вътрешна, уточни Стойчев. Има пробиви в етернитовите тръби. Ако са един или два – добре, но ако са повече и няма как да се случи възстановяването ще се търсят други начини, обясни Стойчев.

Заради аварията в понеделник, която остави АГ отделението без вода, от ВиК – Хасково ще предпишат на МБАЛ – Хасково да осигурят резервоар. „Нашите инженери пък ще направят напорната система за захранване, за да може при аварии отделението да има вода“, допълни инж. Петко Стойчев.

По думите му от болницата вече са започнали да си плащат сметките. Вчера е направен превод от 70 хиляди лева. Така към днешна дата МБАЛ – Хасково дължи около 100 000 лева. „Аз не съм дребнав да се заяждам с хора, които имат добро желание да си плащат“, коментира шефът на ВИК. 

Той допълни, че водомерът, който според д-р Славчо Близнаков не отчита вярно, ще бъде сменен в неделя в удобно за болницата време и след съгласуване с ръководството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
старухин
старухин
26.07.2012 13:26 13:26

според близнаков водомера не отчитал правилно как така е разбрал без водомера да е минал контролна проверка в лаборатория ей много готини пичове има в тая държава

МОКЪР
МОКЪР
28.07.2012 1:02 1:02

ПЕТКО КЛЕКНА НА КОЛЕНЕ! Е ВИДЯХМЕ И ТОЗИ ЦИРК!
ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВТОРОТО ЗАЖРАНВАНЕ ТО Е ФАКТ ПРЕДИ ПЕТКО ОЩЕ- ПО ВРЕМЕ НА СТРОИТЕЛСТВО! ТЕЧА – НЯМА ТАКЪВ! РЕЗЕРВОАР-ПЪЛНА ГЛУПОСТ!
БРАВО ДОКТОРЕ УСПЯХТЕ ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ И С НЕВЕЕСТВОТО ИМ И С МУТРЕНСКИЯ ПОДХОД! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ СЪРДЕЧНО!

Back to top button