Регион

Кандидатстват за финансова помощ за ин витро в Димитровград

Започва кандидатстването за финансово подпомагане за процедури ин витро на семейства и двойки с репродуктивни проблеми, съобщават от Община Димитровград.

Приемът на документи е от 1 май до 31 май 2024 г. включително съгласно нов Правилник.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги – „Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на лица, двойки живеещи във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми на територията на Община Димитровград“.

Необходимите документи се внасят в сградата на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик, на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button