Регион

14-годишно дете е в хасковската болница след бой в училище

14-годишно дете е прието за лечение в МБАЛ – Хасково след бой в училището в село Узунджово.

Вчера в ранния следобед докато си играели на топка в двора на школото пострадалият ученик се сблъскал с друго дете. Малко по-късно, когато учителят ги прибирал вътре от улицата нахлуват двама по-големи на 17 и 18 г. и ударили по-малкото дете. То предполага, че е ударено с метален бокс.

Въпреки че е бито, детето остава в училище до 16 часа, като учителят го е питал дали е добре. В случая учителят е подценил ситуацията, защото е трябвало да го заведе на лекар, коментираха от ръководството на училището.

Бой
Дядото Антон Атанасов

След края на учебните занятия ученикът се прибира с автобус в село Нова Надежда. Дядото Антон Атанасов, който му е настойник, подава сигнали до институциите и го води в болницата, като е настанен в Неврохирургия в добро състояние.

От „Закрила на детето“ обясниха, че е свикан координационен механизъм с участието на всички институции. Обсъдени са какви действия да бъдат предприети, като от страна на социалните с пострадалия ученик ще работят специалисти.

БойСемейството на детето пък обмисля дали да го премести в друго училище или в индивидуална форма на обучение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Асен
Асен
30.04.2024 17:22 17:22

Възпитателките си тръгват рано от работа.Не следят Учениците.,бият и ги убиждат. затяхсме били мръсни цигани.ада си зимат тлъстите заплати могат .Особенно една дебела.Уволнение

Дългия
Дългия
30.04.2024 19:05 19:05
Отговор до  Асен

Как и е името, на дебелата?

Back to top button