Хасково

Хасковлийка олекна с 8000 лева след телефонна измама

Телефон, илюстрация71-годишна хасковлийка е била измамена с 8000 лева, съобщават от Областната дирекция на МВР.
Вчера около 16:45 часа старицата е подала сигнал в Районното управление, че на домашния й телефон позвънил мъж, представящ се за сина й.

Той заявил, че е блъснал с автомобила си дете и трябва да плати пари, за да бъде освободен. 

Жената изтеглила 8000 лв, като до аптека в града ги предава на непознато лице. По случая е образувана полицейска преписка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.07.2012 9:16 9:16

Възрастните, хора не могат да асимилират, че могат да бъдат измамени. Страхът от наказание при тях е огромен и като прибавим опетненото име, се прави всичко възможно за да се избегне наказването. Дават се пари, търсят се познати. Няма логика уж възрастните са с възпитание на изпълнителни хора, а пък търсят пролука за близките си. Синовете и дъщерите не ги поглеждат, дори не им се обаждат с месеци и затова гласовете им са непознати. Пълен апсурт -кой е измамника и кой жертвата? Дано хванат идиота дето е взел парите на бабата.

sitizen
sitizen
28.07.2012 18:44 18:44

Прав си за съжаление. Наистина е така в много случаи. Но има и нещо друго. Защо възрастните притакава ситуация не се опитат да се свържат с близките си, защо не се звъннат на щерка, на син… Колкото и да е гадно, нали се сещаш за приказката за зелника. ЛИчно според мен, такива измамници трябва да се трепят на място!

stefan
stefan
28.07.2012 21:02 21:02

za sajelenie niama da mogat da zaloviat moshenika, zashtoto tova ne e 1 viat sluchai v bg po takava shema i do sega ne sa razkrili nito edin moshennik po takav suchei, zashto balgarskata media ne provazglasiva na naroda za da mogat horata da sa vav techenie na neshtata, neka se izmisli po dobra shema ot na moshenicite za da moje da se namali procenta na izmamite v balgaria che za sajelenie stava vse po zle.

Back to top button