Хасково

Хасковлия на курс по лидерски умения в Англия

МладежитеБорислав Черкезов от Клуб ЮНЕСКО – Хасково се завърна от курс по лидерски умения, организиран от Моментум – социално предприятие с нестопанска цел, регистрирано в Лондон.

25 абсолвенти, студенти и млади професионалисти от Австрия, България, Азербейджан, Англия, Холандия и Гърция, са участвали в една лаборатория за социална промяна и придобиване на лидерски компетенции. 

От България, след подбор бяха избрани 6-ма младежи – по един представител от Варна, Сливен, Бургас, Русе, Пловдив и Хасково. Мадежите са били ръководени от лектори – професионалисти, провеждали младежки сесии, включващи интерактивни дейности, предоставящи им възможност за работа в реална бизнес и иновативна среда.

Българската група е посетила Парламента и се е срещнала с депутата от английската лейбъристка партия Наташа Енгел. В края на престоя си в Лондон младежите дори помогнали на деца с увреждания да организират събитие на живо в Шефийлд за публика от 1000 души.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button