Хасково

Издирват хасковлии с награди от DRIFT NIGHT на Картинг пистата

Картинг, архивДесетки хасковлии спечелиха награди след DRIFT NIGHT състезанието на Картинг пистата край Хасково в събота вечер, съобщават организаторите.

Шоуто, в което участваха едни от най-добрите дрифтъри, привлече много фенове. Стартът бе даден около 19:30 часа като състезанието продължи до 01:00 часа след полунощ.

Камен Нейков от Стара Загора спечели вота на публиката и стана победител. Втори и трети се наредиха съответно Емил Петков и Иван Демирев от Димитровград.

Организаторите разиграха и томбола, в която раздадоха десетки награди, осигурени от спонсорите на състезанието – 3 GSM апарата, автомобилно масло, дрифт такси, спортна екипировка и безплатни обиколки на пистата с картинг.

Много от феновете не са дочакали тегленето на жребия, но техните награди не се губят, увериха от Картинг пистата. От там очакват закупилите билети с номера от 0246000 до 0246100 и от 0246401 до 0246407 да отидат на място, за да си получат призовете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kgf
kgf
30.07.2012 17:08 17:08

sastezanieto be6e adski gotino

Back to top button