Хасково

Зам.-председател на ДПС води листата в Хасково: Можем да сме втора политическа сила

Заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов е водач на листата на партията в Хасковска област за изборите за народни представители на 9 юни.

Анастасов е хасковлия, бил е министър на околната среда и водите в правителството на Пламен Орешарски, икономист, на 40 г. с 3 деца. Казва, че винаги се чувства много добре в Хасково.

„Реших да се кандидатирам за народен представител, защото хасковската организация е една от най-сериозните в ДПС и й отива зам.-председател да води листата тук. Регионът има още по-голям потенциал и мисля, че с целия екип можем да направим ДПС стабилна втора политическа сила. Българските граждани и тези, които са разочаровани от големите обещания за бързи „промени“, търсят стабилност“, заяви Анастасов.

ДПС
Станислав Анастасов

По неговите думи ДПС е много добре позиционирана в местната власт в региона. Водачът счита, че може да бъде полезен в търсенето на инвестиции и заради контактите си, като отговарящ за външната политика на партията. Става въпрос най-вече за инвестиции в индустрията, които осигуряват трайни работни места.

„Моята роля като народен представител ще е да спомагам за решаването на проблемите на цялата местна власт и винаги съм го правил“, допълни Станислав Анастасов.

ДПСДнес от ДПС подадоха документи за регистрация на листата си в РИК – Хасково. Според областния председател на партията Мехмед Атаман листата е балансирана, само от местни кандидати и целта този път е за най-малко трима народни представители.

Листата на ДПС за парламентарните избори

1. Станислав Димитров Анастасов

2. Мюмюн Сали Мюмюн

3. Серкант Сейхан Сейдамед

4. Мехмед Лятиф Шакир

5. Йозджан Расим Мехмед

6. Гюнер Гюнай Зейнал

7. Сание Рамадан Иса

8. Евгени Младенов Кисимов

9. Байрам Шенол Реджеб

10. Симеон Петев Ангелов

11. Мухлис Фариз Сербест

12. Иса Салихов Делиимамов

13. Гюлай Сюлейман Фейзи

14. Лезие Алиева Емин

15. Зелие Галиб Мюмюн

16. Братан Юлиев Шекеров

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковски
Хасковски
06.05.2024 18:26 18:26

ново начало със същите лица , същите ще са и съветници и кандидат кметове и заместник кметове и председатели и т.н.

Last edited 1 month ago by Хасковски
Back to top button