Хасково

Ученик от ОУ „Св св Кирил и Методий“ със стипендия за дете с изявена дарба

ОУ Св. св. Кирил и МетодийУченикът Енгин Топчу от ОУ „Св св Кирил и Методий“ Хасково спечели стипендия от държавния бюджет за 2012 г  в размер на  1620 лв.

Енгин е заслужил финансовия стимул след спечеленото от него І място в Националния конкурс  „От Коледа до Васильовден“, провеждан ежегодно от  Националния дворец на децата- София.  

Това е втората стипендия в областта на етнографията и приложните изкуства, която се печели от дете от училището през последните 3 години, допълват от школото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.08.2012 18:37 18:37

Това нищо не ми говори,дайте повече имфо.

Аз
Аз
02.08.2012 11:20 11:20

И какво искаш да ти говори? Написали хората- дете спечелило стипендия, заслужено- на конк*рс се явило. И сумата е написана. Какво повече да пишат? Като се интересуваш, питай в „Кирил и Методий“- там учи детето, там са го подготвили!

Българин
Българин
02.08.2012 12:31 12:31

До аз написано.И ти ли си рязан,да ти го начукам та пишеш така като че ли теб те боли долната част на гърба?Турчин ще ми пише за коледа и за васильов ден.Българино опомни се!

Аз
Аз
02.08.2012 20:23 20:23

Само за информация- етнически българин съм. И изобщо не ми пречи кой пише за Коледа, стига да го прави с желание и да представя добре нашия град. А ти, дето си си избрал звучния псевдоним „Да ти“, като си толкова кадърен и толкова голям българин, ти защо не напишеш нещо и не вземеш първа награда! Нали си много ербап! Или можеш само да се силиш като евтин националист по форумите!

Back to top button