Хасково

Отличия за отбора на ПГДС от националното състезание по горски многобой

Пореден успех постигна отборът на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ на Националното състезание „Горски многобой“, провело се от 7 до 9 май във Велинград.

Учениците от специалност „Горско и ловно стопанство“ в състав Кристиян Кръстев, Исмаил Мустафа, Валентин Петков и Кристиян Мартинов с ръководител инж. Недрет Касим участваха в 16-то издание на съревнованието.

Състезанието е изключително атрактивно и многокомпонентно, а борбата е за всяка точка. В оспорвана надпревара с 9 отбора от страната и чужбина хасковските момчета показаха спортсменство, теоретични знания, завидни умения, бързина и сръчност, като се наредиха на престижното 3-то място в крайното отборното класиране, завоюваха 2-ро място в първия етап на състезанието и спечелиха 1-ва индивидуална награда в категория „Стрелба с пневматична пушка“.

ПГДСЗад тази победа стои много труд, екипност и отношение към всеки детайл. С отличното си представяне и класиране отборът на гимназията прибави към училищната колекция нови отличия, купи и медали. Момчетата получават и правото да бъдат приети без изпит във факултет „Горско стопанство“ в Лесотехническия университет в София, доволни са от ръководството на ПГДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button