Хасково

Електро шлосер с изгаряния след трудова злополука

ЛинейкаЕлектро шлосер от флотационната фабриката в тополовградското село Устрем е пострадал при трудова злополука. Според близките му той е с с около 30% изгаряния.

По информация на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” инцидентът е станал около 4:00 часа сутринта във вторник. 46-годишният работник бил нощна смяна. Той се опитал да поправи авария в ел.табло, когато бил ударен от волтова дъга, разказаха за Haskovo.info от кметството в селото.

Сигнал за случката на спешния телефон 112 подават колеги на пострадалия. На място се отзовават един екип огнеборци и линейка на Центъра за спешна помощ. 

Електро шлосерът е откаран в хасковската болница, но по-късно е транспортиран в Клиниката по изгаряния в Пловдив. Според близките му той е добре и ще се възстанови. Предстои му операция свързана с присаждане на кожа.

Инспекцията по труда в Хасково е започнала проверка на случая. Резултатите ще са ясни до две седмици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button