Регион

Пак горяха сухи треви край Брягово и Родопи

Пожар в Брягово, архивСухи треви в село Брягово са гасили вчера огнеборците, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Сигнал за инцидента е подаден час и половина след полунощ. Един екип пожарникари е изгасил огъня.

Близо 12 часа по-късно отново пожарникарите са били вдигнати на крак. Този път да гасят сухи треви, листна маса и храсти в землището на село Родопи. Бързата намеса на огнеборците, които са се включили в гасенето на пламъците с 3 пожарни автомобила, е предотвратила разрастването на огъня.

Haskovo.info припомня, че само преди ден големият пожар в землищата на селата Брягово, Родопи и Любеново бе потушен. Тогава пламъците унищожиха 2100 дка площ, от които 1200 дка общински горски фонд. 

Вчера е регистриран и още един пожар. Сутринта около 6:20 часа се е подпалила къща на ул. „Дедеагач“ в Хасково. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Къщата е спасена. Собственичката се е разминала със 120 кв.м. опушени стени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button