Избори 2024 - Предизборни публикации

Делян Добрев, ГЕРБ: Знаем как най-добре да управляваме държавата в полза на хората

„Явяваме се на тези избори и търсим подкрепа, защото като екип знаем как най-добре да управляваме държавата в полза на хората“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС с №22 за изборите за народни представители на 9 юни в Хасковска област.

„Това е нещото което различава нас от всички останали партии. Видяхме как се управляваше държавата през последните 3 г. Ние със сигурност можем повече и това не са просто думи, а това го доказахме“, посочи Добрев.

Той уточни, че най-жалкото е, че от 3 г. върви новият 7-годишен програмен период и България е усвоила едва 4% от средствата, които ни се полагат от Европейския съюз. „Останалите 96% стоят в Брюксел – няма проекти, няма инфраструктура, няма пари за хората, няма нищо. На тези експерименти трябва да се сложи край. Аз вярвам, че с моите колеги сме най-подготвеният екип, който може да реши тези натрупали се проблеми“, каза още политикът. По-неговите думи единственият човек в страната, който може да спомогне за усвояването на всички евросредства през оставащите 4 г. е Томислав Дончев.

ГЕРБ„Ще водим позитивна кампания. За разлика от критиките ни през последните 3 г., в тази кампания аз самият смятам да не обръщам никакво внимание на всички поразии, които другите направиха, а да кажа на хората какво ние ще променим, за да започне държавата пак да се развива“, допълни Добрев.

ГЕРБОт ГЕРБ-СДС поставиха официално началото на предизборната си кампания с водосвет в църквата „Свети архангели Михаил и Гавриил“. „Традиционно всички кампании ги започваме с водосвет да помолим за Божията помощ, защото вярваме, че това ни помага да успеем. На 23 май се навършва една година от възобновяването на строежа на църквата „Свети Иван Рилски“ в квартал „Орфей“. Това е една мечта на всички вярващи в Хасково, която се сбъдва с много високи темпове и ние ще продължим да подкрепяме реализирането на този проект“, ангажира се Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button