Хасково

Две хасковски момичета се боксират в новия хит на Есил Дюран

Кадри от видеотоБоксьорката от клуб „Хасково“ Небибе Николаева и танцьорката от хасковския балет „Тангра“ Деси Стамболова участват във видеото на най-новия хит на Есил Дюран. Парчето е динамично и е типично в стила на Есил, коментира за Haskovo.info режисьорът на лентата Петьо Картулев.

Видео клипът е заснет в средата на юли. Една част от снимките са направени край Варна, а друга – в хотел до Обзор.

Есил засича в изневяра любимия си, след което също му изневерява. Двете момичета от Хасково – Небибе и Деси играят ролята на боксьорки. Те олицетворяват борбата във вътрешното аз на Есил Дюран, разказа Картулев.

Новото парче по всяка вероятност ще се завърти на екрана в края на август. Името, както и екипът, направил поредния хит на хасковлийката Есил Дюран, засега остават в тайна.

Кадрите от видео клипа са предоставени от Петьо Картулев.

Кадри от видеото Кадри от видеото

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тен
Тен
03.08.2012 13:18 13:18

Ужасни чалгари-скрийте се!

Анонимен
Анонимен
03.08.2012 14:40 14:40

Хабиби

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
03.08.2012 14:45 14:45

ПОДОБАВАЩО СЪБИТИЕ ЗА НОВИНА И ТО НА ПЪРВА СТРАНИЦА!САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ТРЯБВА ХОРАТА ДА БЪДАТ ЗАНИМАВАНИ С ЕСИЛ ДЮРАН,С ПЕСНИ НА ТРОЛСКИ ЕЗИК И МААНЕТА!ГОЛЯМА НОВИНА!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

Анонимен
Анонимен
03.08.2012 14:58 14:58

Защо пък не Есил Дюран е хасковлийка. Нека хасковлии да видят какво правят нашите съграждани, до къде са стигнали и какво са постигнали. Аман от завиждащи нещастници. Точно пък Есил Дюран е една от малкото поп-фолк певици, които не правят онази пошла чалга, но това простият ум на някои хора не може да го проумее. Но няма нищо важно е плява и жупел да се излива и винаги така става под хубави новини! ъ
НЕЩАСТНИ КОМПЛЕКСАРИ!

selena
selena
03.08.2012 15:59 15:59

tya ne se kazva esil promeneno ime golyama novina calga pokazvane na tyalo i bokluci i nisto dr prostotiya

хасковлията
хасковлията
13.08.2012 12:51 12:51

Абе тия хора кога най сетне ще забранят този селски стил наречен ,,ЧАЛГА,,Ако това се случи ще черпя.мразя чалгата и забележете тези които я слушат колко са ограничени

Back to top button