Хасково

Четирима ранени при катастрофи в Хасковска област

Четирима души са ранени при катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, в петък на пешеходна пътека на улица „Драгоман“ в Хасково възрастен шофьор с Рено удари жена, която след преглед в болницата е освободена за домашно лечение.

В събота до входа на Хасково откъм Кърджали Фолксваген е ударил отзад Киа, която се е преобърнала в канавката. Шофьорът на Киата е настанен за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

На булевард „Васил Левски“ при десен завой Форд е ударил електрическо превозно средство на възрастен мъж, който е паднал на земята. Той е прегледан и е освободен за домашно лечение.

Снощи на кръстовище в Свиленград Фолксваген не е спрял на знак „Стоп“ и в него се е ударила 75-годишна велосипедистка, която е оставена за наблюдение в местната болница, без опасност за живота.

21-годишен шофьор на лек автомобил Мерцедес е задържан след катастрофа на пътя между селата Корен и Малево, защото е карал колата с 1.32 промила алкохол.

Блъснаха жена на пешеходна пътека в центъра на Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button