Регион

Обраха Енергото в Харманли

ПолицияСграда на EVN в Харманли е била обрана в нощта на 1 срещу 2 августу съобщават от Областната дирекиця на МВР.

Крадците са влезли в помещението през незатворен прозорец като са разбити 2 врати на четвърти етаж. 

Взети са 60 кг. медна тръба за климатици и 150м. трижилен гумиран меден проводник, 200 м. трижилен меден проводник, 130 м. меден проводник и 80 метра проводник. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията съобщават и за една разкрита кража. В ареста са двама младежи на 19 и 21 години от Симеоновград. Те са задигнали мобилен телефон, преса за коса и сумата от 5 лв от от 21-годишен съгражданин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
03.08.2012 13:12 13:12

Те ни обират постоянно, защо и тях да не ги оберат!?

Стоян Илиев
Стоян Илиев
03.08.2012 22:31 22:31

Тъй наречените крадци заслужават поздравления-защото в EVN- Харманли работят най-големите мошенници и обирджии- масово и организирано крадат ток- използуват пломбажните клещи,поставят си байпас на електромерите и на мрежата-употребяват много електрически уреди а някои отопляват и оранжерии с реотани и през зимният период плащат до 50 лева на месец за ток.Има един много директен и лесен начин за проверка на горното просто на всички работещи в енергото по служебен път се проверяват за 5 години назад по месеци всички касови плащания по фишове персонално……….

Back to top button