Хасково

Експерти и земеделци дискутират новостите за директните плащания в Хасково

Министерството на земеделието и храните провежда информационна кампания за директни плащания 2024 г. за земеделските производители от цялата страна.

Дискутираните теми ще бъдат свързани с новите моменти в условията за директни плащания и подаването на заявления.

Срещата в Хасково ще бъде на 16 май от 13 часа в залата на НТС. На нея са поканени и земеделски стопани от област Кърджали.

По време на срещата експертите ще представят промените при компенсаторните мерки в областта на околната среда, климата, агроекологията, биоземеделието и хуманното отношение към животните.

Ще се обсъдят и възможните им комбинации по Програмата за развитие на селските райони и Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони 2023 – 2027 г.

Участниците ще бъдат запознати с новостите в стандартите за поддържане на земята в добро земеделско и екологично състояние. Земеделските стопани ще могат да зададат своите въпроси и получат отговор от екипа експерти на Министерството на земеделието и храните, уточняват от ведомството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
petar
petar
14.05.2024 9:25 9:25

Не се излагайте журналисти…..
облъст Кърджали…….

Back to top button