Регион

Двама мотористи пострадаха след падане, товарна кола блъсна велосипедист

Трима мъже са пострадали вчера при пътни произшествия в Хасковска област, съобщават от полицията.

В 17:20 часа 45-годишен мотоциклетист е загубил управлението и е паднал на улица „Александър Стамболийски“ в Свиленград. Въпреки травмата е напуснал местопроизшествието и не е уведомил полицаите, които по-късно го намерили и санкционирали с 2 фиша и 2 акта по Закона за движение по пътищата. Пробите му за алкохол и дрога са отрицателни.

Почти по същото време в землището на Димитровград 35-годишен мотоциклетист от село Бодрово е загубил контрол и е паднал на земята. Моторът е без регистрационна табела, а мъжът не притежава нужната категория. Той е настанен за лечение в МБАЛ – Хасково без опасност за живота.

Велосипедист пък е леко ранен при произшествие в Тополовград. В 11:43 часа е получен сигнал за пострадал мъж на паркинг на площад „6 септември“.

Пътните полицаи са изяснили, че 40-годишен водач от ямболското село Лесово се е движил на заден ход с товарен автомобил Фиат и е блъснал стоящия на паркинга 70-годишен велосипедист от града. Пробите и на двамата са отрицателни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button