Хасково

БАБХ и ИАРА не откриха бракониерска риба в хасковските магазини

Магазин за риба, илюстрацияСпециализираните магазини за риба в областта са изрядни, сочат резултатите от съвместната проверка на Областната дирекция по безопасност на храните и Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. 

Инспектирани са 20 магазина като основен обект на проверка са били документите, удостоверяващи произхода на живата риба. Нарушители не са открити. 

Проверките в специализираните рибни магазини са по повод информация, че с една фактура за риба се вкарват няколко партиди с 4-5 пъти по- гоямо количество.

Предполага се, че част от тази риба е уловена от бракониери, коментираха преди дни от ръководството на Агенцията по храните в София.

В Хасковската мрежа бракониерска риба не е открита.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
наката
наката
06.08.2012 15:06 15:06

толкова ли не можахте да отидете и да снимате някои магазин , ами сте поставили снимка от зимата. толкова ли сте бедни, диянке?

Анонимен
Анонимен
06.08.2012 16:15 16:15

Адь бя…

ИАРА
ИАРА
07.08.2012 9:21 9:21

Защо д-р Милчев се прикри полицаят-бракониер от Харманли, който заплашваше инспекторите от ИАРА, които го заловиха на реката? Уплаха или нареждане височайше?

Back to top button