Регион

Пенсионерка пострада при пожар в дома си

Пожар, илюстрация69-годишна жена от свиленградското село Младиново е обгазена при пожар, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал вчера около 8:00 часа сутринта. Къщата се е подпалила по неясни засега причини. Опушени са 80 кв.м. стени. Изгоряла е част от покъщнината на пенсионерката, бяла, черна и компютърна техника и 30 кв. м. каратаван. Къщата и още двама души, които са били в нея, са спасени. 

При друг пожар се е подпалил апартамент на ул. „Серес“ в Хасково заради неизправен вентил на газова бутилка, поставена в близост до горими материали. Изгорял е PVC прозорец. Опушени са 2 кв. м. стени. 

Още една къща е горяла вчера. Инцидентът е станал около 13:00 часа в Свиленград на ул. „Христо Топракчиев“. Късо съединение е изпепелило част от покъщнината на собствениците. Опушени са и 150 кв. м. стени.

В първия работен ден на седмицата огнеборците са гасили и лек автомобил „Фолксваген Голф“, собственост на димитровградчанка. Причината за пожара е късо съединение. Изгоряла е седалка на автомобила. Останалата част от  колата е спасена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button