Хасково

Прокуратурата: Взривът в хасковския апартамент е от химична реакция

Химична реакция е причинила вчерашната експлозия в апартамент в Хасково, съобщават от прокуратурата.

Haskovo.info припомня, че взривът избухна около 5:30 часа в жилище на 10 етаж в блок 15 на улица „Видин“. Сериозно пострада 45-годишен мъж, който беше транспортиран за лечение в клиниката по изгаряния в Пловдив. По неофицииална информация става въпрос за киримално проявения Дмитрий Стоянов – Руснака. По жилището му са нанесени значителни поражения.

Извършен е оглед на местопроизшествие от криминалисти и специалисти от Научно-техническата лаборатория, както и от такива при Националния институт по криминалистика на МВР в София.

Иззети са веществени доказателства, които сочат за дейност по производство на наркотични вещества, като разследването се провежда и за извършено такова престъпление. Назначени са експертизи, допълват от прокуратурата.

В междуетажно пространство на входа полицаите са намерили 200 грама бяло кристално вещество и около 20 грама суха зелена листна маса, допълват от Областната дирекция на МВР.

Познайник на полицията е с 40% изгаряния след взрив в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бум
Бум
15.05.2024 11:17 11:17

Човекът си произвежда необезпокояван. Държава-мечта! Бизнесът върви, кучета си лаят и само констатират!

Срам
Срам
15.05.2024 11:48 11:48

В този иначе хубав град няма никакъв контрол. Всички утрепки се знаят,само полицията нищо не знае. Никакъв респект.

Орхан Мурад
Орхан Мурад
15.05.2024 11:52 11:52

Аз нищо не видях.

Махаленец
Махаленец
15.05.2024 12:13 12:13

Всички градски рецидиви са познайници на полицията, но си действат. Единствено както спомена колегата по-горе, само се констатира. И кво да констатирахте? Хляб за протокола и продължаваме напред.

Back to top button