Хасково

Гимназията по туризъм представи професиите си на атрактивно изложение

Ден на професиите „Всеки спомен е вкус…“ организираха от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ пред спортна зала „Дружба“ в Хасково.

На атрактивното изложение са поканени всички кандидат-гимназисти, родители и учители. Щандовете с професиите ще останат пред залата поне до 17 часа.

Представени са професиите, за които ще има прием през тази година. Това са Съдебна администрация, Организация на хотелиерството, Кетъринг, Рекламна графика и Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Всички без последната са с разширено изучаване на английски език, коментира пред Haskovo.info директорът Пенка Георгиева.

Имаше демонстрации за всяка професия. Сред гостите беше Бети от Дивата ферма, която заедно с ученик приготвиха специалитет.

ИзложениеСред официалните гости бяха кметът Станислав Дечев, началникът на РУО Силвия Касабова, председателят на Окръжен съд – Хасково Миглена Тянкова, председателят на Районен съд – Хасково Пламен Георгиев. Директорът на училището Пенка Георгиева благодари на всички партньори на гимназията, с чиято помощ училището се развива и обучава кадри, които се реализират успешно.

„Поздравявам Гимназията по туризъм, че прави Деня на професиите по толкова атрактивен и впечатляващ начин и се надявам, че родителите ще подкрепят децата, които днес са тук в избора им на професионално образование“, Дечев.

Ремонтът в гимназията напредва, като очакванията са за новата учебна година учениците да влязат в напълно обновена сграда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
16.05.2024 12:44 12:44

ТОХА ОБУЧАВАТ КАДРИ ЗА Съдебна администрация ????????

Back to top button