Регион

Стамболово прави туристически информационен център

Стамболово, илюстрацияТуристически информационен център ще изгради  община Стамболово.  Освен в общинския център проектът ще се реализира в селата Долно Черковище и Тънково.

По Програмата за селските райони ще бъдат отпуснати пари за информационни системи, офис техника, разработване на рекламни материали за представяне на туристически продукти. Ще бъдат разработени маршрути до природни и исторически забележителности.

Информационни табла и указаталени табели ще насочват вниманието на посетителите към най-интересните обекти . В сградата на туристическия информационен център ще бъде експонирана постоянна фитоизложба , представяща природното и културно-историческото наследство. 

Целта на проекта е да се насърчат туристическите дейности,  които да донесат допълнителни доходи извън преобладаващия в общината земеделски сектор. Очакванията са, че ще бъдат разнообразени и възможностите за трудова заетост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mr.S
Mr.S
08.08.2012 12:37 12:37

Първо да оправят ПЪТИЩАТА на България.

Анонимен
Анонимен
09.08.2012 15:22 15:22

ИСКАШ ДА КАЖЕШ НА ОБЩИНА СТАМБОЛОВО.КЪРПЕЖНИТЕ ЯМИ СА ИЗРЯЗАНИ ОЩЕ В МАРТ МЕСЕЦ И ШОФЬОРИТЕ КАРАТ КОЛИТЕ,КАТО СКИОРИ.ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НИКЪДЕ Я НЯМА.ДА ИЗКОПАЕШ ДУПКИТЕ И ДА ГИ ОСТАВИШ ХОРАТА ДА СИ ТРОШАТ ПРЕДНИЦИТЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ.МОЯ СЪВЕТ Е ДА СЕ ЗАВЕДЕ ГРУПОВО ДЕЛО СРЕЩУ ОБЩИНАТА И ВСЕКИ ДА ИСКА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ВРЕДИ.

Back to top button