Хасково

Пожар за малко не изпепели 15 вили край Хасково

ПожарътПожар във вилната зона в местността „Ходжова чешма“ край Хасково за малко не изпепели петнайсетината къщи в района. Огънят пламнал по обяд в дворно място, където имало складирана техника втора употреба и автомобили.

Хората от съседните къщи веднага започнали гасене на сухите треви и оградите. Заради сушата и високата температура пламъците обхванали площ от близо декар за броени секунди, разказа съседът Тодор Стефанов. Помогнало и това, че собственикът на парцела бил наредил стари гуми по оградата си.

Два екипа огнеборци пристигнаха на мястото и бързо спряха разпространението на огъня. В пожара изгоряха гуми и стара техника. Огънят стигна на метри от складирана слама и животни.

Причината за пожара тепърва ще се изяснява. Вероятно става въпрос за небрежност. Собственикът на горелия парцел призна, че е възможно сам да е предизвикал стихията като е изхвърлил незагасен фас.

Пожарът Пожарът
Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.08.2012 19:32 19:32

А ПЪК ВМЕСТО ГУМИ,АКО БЕШЕ СЛОЖИЛ ТУБИ С НАФТА,ХЕПТЕН ЩЕШЕ ДА СПРЕ ПОЖАРА.
ТЪПОТИИ,ТЪПОТИИ И ПРОСТОТИИ КОЛКОТО СИ ЩЕШ…..

синодален старец
синодален старец
09.08.2012 15:04 15:04

абе с две думи готен пич

Back to top button