Избори 2024 - Предизборни публикации

Бойко Борисов в Хасково: Мога да ви обещая сигурност и влизане в Еврозоната

„Мога да ви обещая сигурност, защото сме го правили години наред. С малко стягане на колана можем да влезем в Еврозоната“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Хасково на кандидатите за народни представите и евродепутати със симпатизанти.

Той посочи, че партията има най-добрите специалисти в образованието, иновациите, културата и спорта.

Борисов каза, че се е съгласил на така наречената „сглобка“, за да се успокоят хората и да няма омраза в обществото. „През тези месеци показахме на заблудените, че Промяната е връщане назад. В тях няма нищо прогресивно и ново, освен борба за власт и постове. Трябваше да ги оставим да покажат, че действително са аматьори в управлението“, заяви лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБТой изрази надежда след изборите да се постигне по-стабилно управление и призова за мобилизация за реализирането на добър изборен резултат, който ще даде на ГЕРБ по-добра стартова позиция при преговорите.

„В тази предизборна кампания, като гледам партиите, аз съм единствен, който се опитва да успокоява, защото и след 9 юни трябва да се работи някак си“, допълни Бойко Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в изборите за народни представители с №22 за Хасково Делян Добрев каза, че от първия ден е критикувал министерстването на Асен Василев, защото е местен и го познава. За него през последните 3 г. е имало само провали в управлението. Той даде пример с публикация от днес, която показвала, че инфлацията в България става по-висока от средната за Европейския съюз от първия месец, в който Промяната идват на власт и спада при сегашното служебно правителство.

ГЕРБ„Инфлацията започва и свършва с тях. Какво направиха – създадоха инфлацията, за да можем всички да обеднеем, обаче в джоба си да имаме повече хартии, които купуват по-малко неща“, отчете Добрев.

„Станалото, станало, а на 9 юни трябва да викаме Неволята. Ние не ви предлагаме мечти, не ви продаваме илюзии, не живеем в облаците, ние сме прагматици и вие ни познавате. 10 г. сме я вършили тази работа и много по-добре от последните 3 г. провали“, завърши водачът на листата.

Петата в листата за европейските избори Ева Майдел също отчете, че Делян Добрев има голяма заслуга, че всеки ден с достойнство и характер е изобличавал лъжите на управляващите.

ГЕРБКметът на Хасково Станислав Дечев изрази задоволството си от пълния салон в театър „Иван Димов“ и допълни, че би се радвал повече ако при следващото посещение на Бойко Борисов би могъл да го посрещне в нова многофункционална спортна зала.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button