Любопитно

„Родени от огъня“ за Нощта на музеите в Хасково

Документалният филм „Родени от огъня“ на Саша Хаджиева ще бъде прожектиран тази вечер от 21:30 часа в Регионалния исторически музей в Хасково.

Прожекцията е с продължителност 48 минути. След нея публиката ще може да се наслади на огнено представление.

Събитията са част от инициативата Нощ на музеите и галериите. Входът е свободен.

„Родени от огъня“ разказва за танцово-театралното изкуство с огън в България. Проследява този интересен и все още не много познат артистичен формат – определян като танц, пърформънс, театър с огън, цирково изкуство, жонгльорско майсторство, „flow arts“.

Филмът ще бъде прожектиран в Хасково след своятa премиера в рамките на международния фестивал „Master of arts“, множеството успешни участия на престижни кино форуми и наградата за дебют в документалното кино „Златен ритон“.

Музеят ще е отворен за посетители от 18 до 1 часа след полунощ. Кирковото училище и Шишмановата къща могат да бъдат разгледани от 18 до 21 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button