Хасково

Хероин за над 2,5 милиона лева заловиха на Капитан Андреево

Хероин, архивХероин на стойност над 2,5 милиона лева заловиха митничарите на ГКПП Капитан Андреево, съобщават от Агенция „Митници“. 

Те селектирали за проверка лек автомобил, пътуващ от Истанбул за Босна и Херцеговина. При огледа митническите инспектори установяват, че в резервоара на автомобила са укрити 23 пакета с хероин. За да се движи колата, трафикантите са приспособили отделен резервоар с вместимост 5 литра гориво. Общото тегло на намерения наркотик е 21,810 кг. За нуждите на съдопроизводството хероинът е оценен на стойност 2 541 600 лв.

Колата е шофирал 44-годишен гражданин на Босна и Херцеговина. След разследване в хода на проверката митничарите от Капитан Андреево са задържали още един автомобил в района на митница Свиленград, който е върнат за проверка на МП Капитан Андреево. Между двата автомобила е установена взаимна връзка и в момента се разследва съпричастността на шофьора на втория автомобил – също гражданин на Босна и Херцеговина на 48 години, към случая. Случая е поет от разследващ митнически инспектор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ьььььььь
ьььььььь
09.08.2012 16:41 16:41

Нали УЖ гастербайтерите минават само с фейсконтрол, а всъщност са натряскани с цигари, наркотици и дори хора, замислете се Агенция Митници и започнете да работите малко почече на ГКПП К. Андреево

Анонимен
Анонимен
09.08.2012 19:47 19:47

НЕ НАЗНАЧАВАЙТЕ ДИПЛОМИРАНИ ГЛУПЦИ,А ХОРА С ИНТУИЦИЯ

хасковлията
хасковлията
13.08.2012 12:32 12:32

Проверяват само бг регистрациите,търсят цигари а тия идиоти турски и чуждестраните гастербайтери си прекарват не само голямо количество цигари но и дрога оръжие,и хора

Back to top button