Хасково

Камен Тодоров, БСП: Каня водачите на листи в Хасково на предизборен дебат

„Каня водачите на листи в Хасково на дебат, на който да представим своите идеи и да видим кой какво смята да устоява в следващите няколко години като общински съветник“, каза водачът на листата на Коалиция „БСП за България“, след като внесе за регистрация в ОИК листата за новите избори за общински съветници на 23 юни.

„Най-важното е хасковлии да чуят идеите и каузите, да спрем личните разговори и да търсим интриги, а да кажем кой за какво влиза да се бори. Пожелаваме на хасковлии да изберат по-достойни общински съветници от това което видяхме предния мандат. Този нелегитимен общински съвет всъщност доказа, че не реши нито един проблем“, заяви общинският председател на БСП.

Той допълни, че от партията са последователни в това да опитват да създават по-добри условия за гражданите и припомни успешните битки за цената и качеството на водата, както и тази за такса битови отпадъци.

БСП„Най-важното е да има повече хигиена и когато хасковлии гласуват, да не гласуват за личности, които не притежават капацитета да устояват каузи и идеи, а предпочитат да си служат с език на омраза разделяйки, обиждайки, създавайки нехигиенична атмосфера“, посочи още той.

БСП„Една листа, която отговаря на това, което трябва да бъде в общинския съвет“, завърши Камен Тодоров. По думите му листата на БСП е съставена предимно от доказали се хора. В нея има трима кандидати за кмет, олимпийският медалист по борба Димо Костов, доктори, финансисти, юристи. Прави впечатление отсъствието на Ина Вескова, която последно беше общински съветник.

Листата на Коалиция „БСП за България

1. Камен Георгиев Тодоров

2. Богдан Мирославов Кирилов

3. Коста Петков Стоев

4. Божидар Петков Драганов

5. Иван Димитров Станчев

6. Димо Костов Стратиев

7. Соня Петрова Шопова

8. Ясенка Киркова Симитчиева

9. Надя Делчева Евтимова

10. Мария Красимирова Петкова

11. Иван Петков Педев

12. Иван Николаев Колев

13. Павел Петров Павлов

14. Ивайло Кръстев Кръстев

15. Диана Танева Русева

16. Станка Александрова Найденова

17. Делчо Генков Андреев

18. Николай Стоянов Шумаров

19. Руска Иванова Караджова

20. Красимира Йорданова Колева

21. Петър Колев Георгиев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
blabla
blabla
21.05.2024 22:03 22:03

Без конференция,таз листа е нелигитимна

Back to top button