Хасково

ПП-ДБ: Ще водим положителна кампания, скандалите отвличат вниманието от по-сериозните проблеми

„Нашата кампания ще бъде отново положителна. Мисля, че заехме достатъчно ясна позиция в краткия предходен общински съвет“, каза Велина Недева, която е водач на листата от 16 кандидати за общински съветници на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ за изборите на 23 юни.

„Ще продължаваме да работим в същия дух. Ще защитаваме независимостта на всички граждани, които искат да имат нещо нормално в града, да има по-големи инвестиции. Ще се борим, да се задържат младите хора в Хасково, инфраструктурата да е на по-добро ниво, както и за по-добър обществен транспорт“, допълни общинският председател на ПП.

На репортерски въпрос дали ще се отразят скандалите на национално ниво върху кампанията в Хасково, тя отговори, че те целят да се отвлече вниманието на по-сериозните проблеми, които съществуват.

ППДБНедева посочи, че в листата са почти същите кандидати на ПП от предходните избори и ги определи като истински хора, на които им е мило какво се случва в Хасково, като не преследват частни интереси.

Тя заяви, че е разбрала от медиите за напускането на Деян Янев и Красен Ангелов, които по-рано днес обявиха участието си в листата на „Глас народен“.

Тодор Ташев, който е представител на ДБ и е втори в листата, коментира, че Янев и Ангелов не са партийни членове и в този смисъл могат да отидат, където искат. Били поканени да участват в листата на ПП-ДБ, но са отказали.

„Имаме различни виждания явно в провеждане на политиката. Със сигурност аргумент е и мястото, което биха заели в нашата листа. Надявам се добре да работим с тях в следващия общински съвет“, допълни Ташев.

Относно липсата на бившия министър на културата Атанас Атанасов от листата за общинския съвет, Недева, коментира, че той е решил да се включи в тази за народни представители. Семейството му е извън България и в момента не е на територията на страната.

ППДБЛозко Лозев, който е №15 в листата, каза, че основните им политически врагове са тези на национално ниво – ГЕРБ и ДПС. Очакванията са му, че с появата на новите формации за изборите в Хасково ще се раздели демократичната общност. „ГЕРБ и ДПС са нашите опоненти, а с всички други се надяваме да търсим диалог“, допълни той.

Листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“

1. Велина Грозева Недева

2. Тодор Христов Ташев

3. Дарина Стайкова Влайкова

4. Иванка Атанасова Иванова

5. Георги Димов Димов

6. Айджан Фикрет Ферад

7. Красимира Стефанова Георгиева

8. Анастас Борисов Павлов

9. Янко Тодоров Запрянов

10. Михран Задир Карекинян

11. Красимир Василев Христов

12. Веселина Ангелова Божикова

13. Румен Янков Янков

14. Антон Тончев Тончев

15. Лозко Стефанов Лозев

16. Павел Илиев Илиев

Познати лица от различни формации – кандидати за местния парламент от „Глас народен“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
21.05.2024 19:09 19:09

Ето затова хората няма да гласуват за тази коалиция.По отношение на един от кандидатите „те в селото не го искат, той се запътил към града“

Last edited 2 months ago by Гражданин
Back to top button