Любопитно

Хасково влезе в сезона на баловете с много красота и трафик

Абитуриентите на Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ откриха тази вечер сезона на баловете в Хасково.

Това е първото училище, което празнува завършването на випуск 2024 г. Тържествата на останалите 10 хасковски училища са всяка вечер до събота.

Близо 90-те красиви зрелостници на Гимназията по туризъм пристигаха за бала си на входа на парк „Кенана“ основно с лъскави возила, като имаше и ескорт на мотористи. В района имаше много екипи на полицията, които пропускаха возилата единствено на завършващите, техните учители и близки. Останалият трафик минаваше по заобиколен маршрут от улица „Стара планина“ през „Мадара“, но въпреки това в час пик станаха задръствания.

ПГТСлед като се събраха, абитуриентите направиха красиво дефиле преди да влязат по червения килим в ресторанта на хотелски комплекс в парка. Първи по специално изграден подиум под аплодисментите на многобройната публика преминаха преподавателите, водени от директора на гимназията Пенка Георгиева.

Специална изненада беше изпълнение на танцьори от ансамбъл „Китна Тракия“.

Абитуриентите са от 4 паралелки – Кетъринг, Рекламна графика, Организация на хотелиерството и Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия.

Първенец на випуска е отличничката Нели Тенчева от специалност Кетъринг, която има и много награди от състезания. Дипломирането на випуска ще е около 20 юни, след като станат ясни резултатите от държавните зрелостни изпити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янинка
Янинка
22.05.2024 15:58 15:58

Прекрасни сте!!! Красиви и светещи СЛЪНЦА!!!❤! На добър час!!!

Back to top button