Хасково

Все още е критично състоянието на пострадалите шофьори

КатастрофатаСъстоянието на двамата шофьори, които пострадаха при вчерашната катастрофа край Свиленград, е все още критично, съобщи за Haskovo.info заместник – директорът по лечебната част на МБАЛ – Хасково д-р Мариан Запрянов.

Жизнените им показатели са стабилизирани, но все още има опасност за живота и на двамата водачи, уточни той.

Инцидентът стана на магистрала „Марица“ между детелината за Гърция и входа на Свиленград. 36-годишният Михаил Михайлов с лек автомобил „Ауди“ навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в идващия насреща ТИР с австрийска регистрация, шофиран от хасковлия. След сблъсъка с колата тежкото возило се ударило в друг камион с турска регистрация. От удара пострадаха и тримата шофьори. Хасковлията се отърва с леки наранявания и без изписан за домашно лечение.

Причинилият инцидента Михайлов е бил с отнета книжка. Днес се очаква да излезе кръвната му проба. Според свидетели той е бил пиян. Михайлов беше заловен миналата година да пренася 27 килограма хероин през граничен пункт „Капитан Андреево“ заедно със семейството си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Alex
Alex
14.08.2012 19:47 19:47

Я в шоке, как за трафик 27 кг героина человек еще на свободе, такое возможно только в Болгарии

Back to top button