Хасково

Форд помете мотоциклетист, Опел се заби в ограда

Мотоциклетист, илюстрация19-годишен мотоциклетист от Харманли е с фрактура на дясна ръка след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Инцидентът е станал вчера около 14:40 часа на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Ас. Златаров“ в града на Белоногата. 

62-годишен шофьор с лек автомобил „Форд“ не спрял на знак „Стоп“, отнел предимството на 19-годишният младеж с мотоциклета и последвал удар.

При друг пътен инцидент пострадаха двама мъже на 51 и 43 години от Казанлък и Ямбол. Те са пътували с лек автомобил „Опел“. Поради движение с несъобразена скорост на пътя между тополовградските села Успрем и Радовец 51-годишният шофьор изгубил контрол над возилото, навлязъл в лентата за насрещно движение, излязъл вляво от пътя и се забил в еластична ограда. Двамата мъже са с охлузни рани и опасност за живота им няма, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button