Регион

Шофьор загина след катастрофа на пътя Симеоновград – Харманли

Шофьор е загинал след катастрофа на пътя между Симеоновград и Харманли, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция.

Той е управлявал лек автомобил и по неустановени засега причини на прав участък е излязъл от пътя и е самокатастрофирал. Починал е на път за болницата.

Пътят е временно затворен за извършването на огледи на местопроизшествието.

Трафикът се осъществява по обходен маршрут по автомагистрала „Марица“ или по път 1-8 Хасково – Харманли, допълват от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Малко след 12:30 часа от АПИ съобщиха, че движението по пътя е възстановено.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитър
Димитър
23.05.2024 16:53 16:53

Най- често според мен причината е изпреварващи се пътни превозни средства. Казвам го защото се случи с мен.На последния завои над Симеонов град. В случая ТИР изпреварваше ТИР. Просто тогава БОГ беше решил да живея,в противен случай щяхте да си задавате същия въпрос и за мен.
Няма следи от изпреварващитесе ППС. Най- често заключението е отклонено внимание или заспивам.
Да ама Не.

Петя
Петя
03.06.2024 4:27 4:27
Отговор до  Димитър

Човека, бил получил инфаркт, на 68г. бил и ходил да си взима части за джипа с колата на негов млад познат, който също канил за компания, но момчето имало друга работа и не отишъл с него, а му само предоставил автомобила си. Въпросното момче, доколкото разбрах няма да получи нищо за потрошената си кола, освен обвинения от една от дъщерите на загиналия, че ако не си бил дал колата, то това нямало да се случи…

Back to top button