Хасково

УНИЦЕФ подпомага проект за деца в риск в Хасково

Представителят на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн е гостувала в Хасково и се е срещнала с кмета Станислав Дечев, съобщават от общината.

Тя е изразила отличните си впечатления от политиката на Община Хасково в сферата на социалните услуги и по-конкретно от тези, насочени към децата. Кристина де Бройн е подчертала, че цени високо работата на експертите от Общностен център Хасково, с които УНИЦЕФ си партнира от години.

Съвместният проект на Община Хасково и УНИЦЕФ е „Пилотно реализиране на системен подход към ранната детска интервенция“. Той се изпълнява от Общностен център Хасково и има за цел да изгради системен подход за деца в риск, от или със затруднения в развитието в ранна възраст, с акцент периодът от раждането на детето до 3-годишна възраст.

От общината и УНИЦЕФ са се ангажирали партньорството в интерес на децата да продължи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button