Хасково

Почина мъжът, причинил катастрофата край Свиленград в понеделник

Катастрофата36-годишният Михаил Михайлов, който причини катастрофата край Свиленград в понеделник, е починал, съобщи за Haskovo.info заместник – директорът на Областната дирекция на МВР комисар Недан Хаджиев.

Припомняме, че  инцидентът стана на магистрала „Марица“ между детелината за Гърция и входа на Свиленград.

Михаил Михайлов шофирал лек автомобил „Ауди“, навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в идващия ТИР с австрийска регистрация, шофиран от хасковлия. След сблъсъка с колата тежкото возило се ударило в друг камион с турска регистрация. От удара  пострадаха и тримата шофьори. Хасковлията се отърва с леки наранявания и без изписан за домашно лечение. 

Катастрофата

Михаил Михайлов (вляво)

Състоянието на другите двама шофьори беше критично. Турският водач е с черепно-мозъчна травма и фрактури. Свиленградчанинът бе със спукан далак и счупени крака. Той бе опериран по спешност като далакът му бе премахнат. Ден по-късно обаче починал. 

Причинилият инцидента свиленградчанин е бил с отнета книжка. Според свидетели той е бил и пиян, но резултатът от кръвната проба ще стане ясен утре. Михайлов беше заловен миналата година да пренася 27 килограма хероин през граничен пункт „Капитан Андреево“ заедно със семейството си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.08.2012 17:43 17:43

Бог да го прости! Дано шофьорът на турския тир оживее!

Back to top button