Хасково

Рокада на върха в ОДМВР – Хасково

Рокада стана днес на върха в Областната дирекция на МВР – Хасково.

Досегашният директор Чавдар Георгиев е повишен и ще работи в София. Haskovo.info припомня, че той пое хасковската дирекция на 13 април миналата година.

На негово място е назначен досегашният заместник-директор на полицията Иван Расоков.

По-късно от полицията допълниха, че Расоков е временно преназначен на поста за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Новият ръководител на ОДМВР – Хасково е бил представен пред състава от изпълняващия длъжността главен секретар на МВР Димитър Кангалджиев.

Чавдар Георгиев е назначен за заместник-директор в дирекция „Инспекторат“ – МВР – София.

Расоков е в системата на МВР от 1996 г. и е започнал като полицай от СОД. След това последователно е заемал длъжностите – младши автоконтрольор, автоконтрольор и полицейски инспектор.

През 2014 г. е заемал поста началник на Пътна полиция – Хасково до 2017 г., когато оглавява РУ – Хасково. През 2021 г. беше заместник-директор на областната дирекция. Заемаше и длъжността началник сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР – Хасково.

Завършил е магистърска степен в УНСС-София. Роден е в Свиленград през 1972 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.05.2024 16:35 16:35

Да има и във Видин

ЕКС ченге
ЕКС ченге
23.05.2024 19:52 19:52

Питайте Ненков дали става за Директор и защо.И да каже нещо как помля патрулен ОПЕЛ наизлизане от Любимец към Свиленград… И как е положението с деца,внуци и т.н…

Back to top button