Любопитно

Нови три абитуриентски бала огласиха Хасково

Балните вечери в Хасково продължиха с тържествата на абитуриентите на три от училищата.

В заведения на Кенана празнуват завършващите ПГДС „Цар Иван Асен II“ и Спортното училище „Стефан Караджа“, а в ресторант в центъра на града са ПГТАТ „Никола Вапцаров“.

Haskovo.info припомня, че във вторник беше балът на ПГТ „Александър Паскалев“, а вчера този на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“. Тържествата продължават до събота.

Мощни коли и мотоциклети на бала на ПГДС

Основно с мощни автомобили и ескорти от мотоциклети пристигнаха тази вечер абитуриентите на ПГДС „Цар Иван Асен II“ за бала си в парк „Кенана“.

След като се събраха красивите зрелостници направиха дефиле по подиум под аплодисментите на многобройната публика. Първи овациите заслужиха директорът Маргарита Топалова и учителският колектив.

ПГДСГимназията завършват 125 зрелостници в 5 паралелки. Призът „Достоен Асеневец“ тази година беше присъден на Даниел Маджаров.

По-рано при изпращането на 56-ия випуск бяха наградени и отборите, заели челните места в националните състезания „Мебели, стилни мебели и дърворезба“, „Горски многобой“, „Най-добър млад строител“ и „Озеленяване и цветарство“.

Много стил и класа на бала на Спортното училище

Абитуриентите от Спортното училище „Стефан Караджа“ демонстрираха много стил и класа на бала си в парк „Кенана“.

Спортно училищеКрасивите зрелостници се събраха на входа на парка, след което влязоха в своя ресторант. В началото те се отдадоха на фотосесии, а после продължиха с купона, заедно с директора Силвия Тенчева, преподаватели и треньори.

Випускът е от 26 спортисти, сред които са тенисистът Адрияно Дженев, Бояна Добрева – хандбал, Ниязи Сеид – борба, Емре Гюней – борба, Диян Янчев – вдигане на тежести, като всички са златни медалисти.

Изявените спортисти бяха наградени с грамоти от училището и парични награди от спортните клубове по време на патронния празник.

Абитуриентите от гимназията по транспорт огласиха центъра на Хасково

Абитуриентите от ПГТАТ „Никола Вапцаров“ огласиха центъра на Хасково с традиционното броене до 12 преди да продължат с празника в ресторанта.

АвтоГимназията завършват две паралелки – Електрически превозни средства и Автотранспортна техника.

Директорът Донка Станчева се похвали, че нейните абитуриенти са търсени кадри на пазара на труда и повечето от тях вече са си намерили работа в страната и чужбина.

АвтоДоста от зрелостниците са изкарали и практика в автосервизи в Португалия.

Отличниците ще бъдат наградени при дипломирането на випуска през юни.

Хасково влезе в сезона на баловете с много красота и трафик

Абитуриенти пристигнаха с трактор и мотори на бала си в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Казанова
Казанова
27.05.2024 14:45 14:45

Как се казва момичето на 7 снимка ?

Back to top button