Регион

Снимат „Ангелите на Чарли“ в димитровградски вариант

Нежната част от актьорския съставЗапочнаха снимките на димитровградския вариант на „Ангелите на Чалри“. Продукцията ще носи името „Нежни куршуми“.
Главни герои във филма са четири млади жени, които тръгват да търсят убиеца на Борис Бакалов. Той е главатар на отряд от професионални жени-убийци, които действат на територията на цялата страна. Жертвите са наркобосове, шефове на анонимни корпорации, влиятелни бизнесмени, адвокати.

Една сутрин той е открит мъртъв в офиса си. Организацията се разпада. Момичетата му избягват в чужбина. Две години по-късно се завръщат, за да открият виновника и да отмъстят. В историята се намесва и бивш шпионин на Държавна сигурност.

Екипът на „Нежни куршуми“ е съставен изцяло от димитровградчани, чиято мисия е да сътворят нещо качествено на любителска основа. Проектът се заснема по едноименния разказ на Николай Николов, който е и сценарист на лентата. Амбициозното начинание се осъществява с подкрепата на НЧ „Васил Левски 2003“ – Димитровград. За режисьор е привлечен младият Димитър Колев, известен с работата си по няколко успешни мултимедийни продукции.

Във филма ще видим Ася Иванова, Бояна Стоилова, Ирен Трайчева, Елеонора Сталева и Вера Драгиева, познати като „Звездните момичета“. Ще им партнират още Дарина Стоянова, Габриела Вълкова, Надежда Вучева, Диян Дончев и колоритния народен поет Петко Каневски. Специално участие ще вземат трикратният шампион по бодибилдинг в САЩ – Добри Делев и популярните изпълнители Магдалена Санчес и Жоро Рапа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button