Регион

Ивана пее за юбилея на Димитровград

Празник на ДимитровградИвана, Орлин Горанов и Мариана Попова са звездите, които ще участват в тържествения концерт на 2-ри септември, посветен на 65-годишнината на Димитровград. Програмата по случай юбилея включва куп културни и спортни прояви, които стартират идната събота в бригадирския град. 

Турнир по тенис и футбол на малки вратички, мото-каскади и демонстрации на рокери предвиждат организаторите от съседната община в първия ден от честванията на 25 август. Разнообразни са проявите и за почитателите на музиката, които могат да избират между предстоящия рок маратон, джем сешън на джаз триото на Мария Арнаудова и многобройните концерти – на духовите оркестри от областта, оркестър „Пловдив“и фолклорен ансамбъл „Чинари“.

По време на празниците  на централната алея на булевард „България“ ще бъде изработена 65-метрова рисунка на тема „Родният край през детските очи“. На славното минало на „първия социалистически“ са посветени фото изложбата на открито „Димитровград – преди и сега“ и вечерта на бригадирите. В последния ден от тържествата ще бъде открит паметен знак в алея „Юбилейна“ на парк „Марица“, съобщиха днес от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button