Хасково

След 6 месеца и публикация в Haskovo.info ВиК отстрани авария

АвариятаАварията на ул. „Картечар“, която от половин година тормозеше живеещите там, вече е отстранена.

Както Haskovo.info писа в петък през зимата тръбата се спукала и от тогава от водното дружество не отстранявали проблема. Течащата вода заплашваше да събори стената на гаража на живеещите на ул. „Картечар“ №1. Хората нееднократно подавали сигнали и ходели на място във ВиК, но без резултат.

В края на миналата седмица началникът на район Хасково инж. Иванко Милушев обясни, че аварията не била отстранена, тъй като водопроводът минавал под трите стълби към гаража и докато те не бъдат премахнати екипите на ВиК няма да се заемат с проблема. 

Собствениците обещаха да премахнат стъпалата и удържаха на думата си. Инж. Милушев също. В петък той заяви, че ако още в понеделник ще изпрати екип стига да няма по-големи аварии. Така и стана.

Вчера екипите на ВиК отидоха на „Картечар“ №1, изкопаха, оправиха спуканата тръба и така след шест месеца течът спря.

Аварията Аварията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.08.2012 14:43 14:43

браво – само не знам на кого да го кажем

Аз
Аз
21.08.2012 18:12 18:12

Знаем на кого да кажем БРАВО: на Хасково.инфо!
Благодарение на вас се е случило това хубаво нещо. Чудя се само дали проблем е само това, за което пишете, ами това, за което не сме ви информирали и не сте го отразили? …
Скъпи съграждани, информирайте медиите, за да ви се решат проблемите!
АмИн!

някой
някой
22.08.2012 10:14 10:14

Нека да отстранят и теча в района на складовете на цигарена фабрика срещу „Акумулаторната фирма“ до линиите. Нека видят около контейнера за смет. Там водата изтича в шахтата от много месеци и вече има буйна растителност. Тази вода се плаща от всички нас.

Back to top button