Хасково

Хванаха ментета на Неделния пазар и мъж с дрога край автогарата в Хасково

Ментета са открити вчера на Неделния пазар в Димитровград, съобщават от полицията.

Криминалистите са проверили маса, стопанисвана от 36-годишен хасковлия и са намерили 16 артикула с лого и надпис на защитени марки без разрешение на правопритежателя и без документ за произход. Собственикът е предал текстилните изделия с протокол на разследващите.

40-годишен мъж пък е задържан за държане на наркотик в Хасково. Вчера следобед в района на автогарата жандармеристи са обискирали харманлиеца. В него те са открили грам кристали и грам марихуана.

Последвали са проверки в обитавани от него жилища в Харманли, откъдето са иззети още електронна везна, 3 грама марихуана и 2 грама кристали.

Мъж и жена от Симеоновград са арестувани за кражба. На 23 май в участъка е подаден сигнал от 52-годишен мъж, че му липсват 3 бали люцерна с общо тегло 1 200 кг., откраднати от местността „Белан“. По-късно са заловени крадците на 41 и 42 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button